ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

Το λεύκωμα "Stefanos Rokos: Nick Cave & The Bad Seeds’ No More Shall We Part, 14 paintings 17 years later" κυκλοφορεί σε πολυτελή έκδοση 1.200 αντιτύπων και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φωτογραφίες των έργων, στίχους των τραγουδιών, εισαγωγικό σημείωμα του Nick Cave και κείμενο του Jim Sclavunos. Η συλλεκτική έκδοση του λευκώματος κυκλοφορεί σε 300 αντίτυπα, συνοδεύεται από τη μεταξοτυπία "Bless His Ever Loving Heart", είναι αριθμημένη και έχει διαφορετικό εξώφυλλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

ΟΙ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΕΣ

Οι μεταξοτυπίες "Darker With The Day" και "And No More Shall We Part" είναι παραλλαγές των αντίστοιχων ζωγραφικών έργων, δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο Tind με φωτομεταφορά από διαφάνειες σχεδιασμένες στο χέρι από τον Στέφανο Ρόκο, είναι αριθμημένες και υπογεγραμμένες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΕΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ

Τα 14 ζωγραφικά έργα είναι εμπνευσμένα από τα 12 τραγούδια του άλμπουμ "No More Shall We Part" και των δύο b-sides του, δημιουργήθηκαν από τον Στέφανο Ρόκο την περίοδο 2016-2018 και είναι όλα μεικτή τεχνική σε χαρτί.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ

"Ήταν συναρπαστικό να στέκομαι στο εργαστήριό σου και να βλέπω μπροστά μου τα έργα – το μεγαλείο τους, με όλες αυτές τις συνωθούμενες λεπτομέρειες και τους τρομακτικούς κενούς χώρους. Νιώθω συνδεδεμένος με την ουσία τους. Νιώθω ότι προσεγγίζουν πολύ τον τρόπο με τον οποίο γράφω στίχους – έντονα ξεσπάσματα της μνήμης, εκστατικές λεπτομέρειες, αιφνίδιος ερωτισμός, μυστικιστική εικονογραφία· η σφυρηλάτηση παγωμένων αφηγημάτων που ίπτανται σαν όνειρα – στοιχειωμένα και παράξενα και αισιόδοξα."

Nick Cave

Η ΕΚΘΕΣΗ

Γκαλερί Bernaerts - Αμβέρσα, Βέλγιο
Έκθεση Stefanos Rokos: Nick Cave & The Bad Seeds' No More Shall We Part, 14 paintings 17 years later, 22 Ιανουαρίου - 9 Φεβρουαρίου 2020

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφη στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης & την Πολιτική Απορρήτου

Επικοινωνία

    Πατώντας το κουμπί Αποστολή, δίνεται τη συγκατάθεσή σας στους Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου